Nieuws

Microsoft Office app voor iPad krijgt belangrijke update

iPad Office
Je workflow in Office 365 voor iPadOS is weer net wat makkelijker geworden dankzij een nieuwe update.

Wie zijn iPad al eens gebruikt voor productiviteitsredenen, weet dat de Office app niet meteen de meest gebruiksvriendelijke app is. Je springt voornamelijk rond tussen de individuele apps voor Word, Excel en PowerPoint en het voelt nooit echt aan als een vloeiende workflow. 

Alles-in-één Office app

Gelukkig is daar verandering in gekomen met de laatste nieuwe update die alle apps samenvoegt tot één gebruiksvriendelijk geheel. Dat wil zeggen dat je Office vanaf nu kan gebruiken als volwaardige iPadOS applicatie. Naast bovengenoemde apps heb je trouwens ook toegang tot Notities en de Microsoft Office Lens app. Deze laat je toe om PDF-bestanden in te scannen of een whiteboard te digitaliseren. 

Office iPadOS

Productiviteit op de iPad heeft dus opnieuw een kleine boost gekregen en gaat daarmee de goede richting uit. Het gaat hier niet om een baanbrekende wijziging zoals het toevoegen van ondersteuning voor een muis zoals we dat zagen in iOS 14, maar alle beetjes helpen. 

Wil je aan de slag met deze nieuwe versie van Office dan volstaat het om de app even te updaten via de App Store. Versie 2.46 is sinds vannacht beschikbaar en kan dus gewoon geïnstalleerd worden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business