Nieuws

EIZO lanceert FlexScan EV2480 Full HD monitor met USB-C

Eizo heeft de FlexScan EV2480 aangekondigd, een nieuwe Full HD IPS-monitor van 23,8 inch met USB-C-aansluiting. Het beeldscherm belooft ideaal te zijn voor dagdagelijks gebruik, met een uitstekende beeldkwaliteit en energiebesparende functies.

Dankzij de aanwezigheid van een USB 3.1-poort type C met DisplayPort-signaalkanaal en voeding tot 70 watt kan je makkelijk kleine laptops of notebooks aansluiten op de EV2480 en hen tegelijkertijd van stroom voorzien, wat je weer wat kabels op je bureau bespaart. Een DisplayPort en HDMI-poort zijn uiteraard wel voorzien alsook vier USB-A-poorten voor het eenvoudig aansluiten van extra accessoires. 

Eizo heeft gekozen voor een IPS-paneel, waardoor je kan genieten van een grote kijkhoek van 178 graden, een contrast van 1000:1 en maximale helderheid van 250 cd/m². Zoals we al eerder bij Eizo monitoren zagen, beschikt ook deze EV2480 over Auto-EcoView dat de helderheid van het beeldscherm aanpast aan het omgevingslicht.

De monitor heeft dunne bezels van 1 millimeter aan drie zijden en ook de onderste rand is zeer bescheiden gehouden. De FlexScan EV2480 is in beperkte mate draaibaar en kantelbaar en makkelijk in de hoogte te verstellen. Een hoofdtelefoonaansluiting en ingebouwde luidsprekers zijn ook voorzien. 

Prijs en beschikbaarheid

De monitor is begin maart 2021 verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een adviesprijs van 395 euro inclusief BTW. Standaard wordt voor de Eizo FlexScan EV2480 vijf jaar garantie voorzien. 

eizomonitor

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals