Microsoft Office 2021 Windows macOS

Office 2021 komt eraan. Later dit jaar lanceert Microsoft twee versies, die beiden naar Windows en macOS komen, zonder abonnement.

Advertentie

Losse verkoop 

Hoewel Bill Gates en co ons wel graag richting een Microsoft 365-abonnement begeleiden, hebben ze begrepen dat niet iedereen daarom vraagt. Hoewel de cloud almaar belangrijker wordt, wil Microsoft zijn traditionele gebruikers blijven bedienen op de goede oude manier. 

Het is nog niet duidelijk welke nieuwe features Office 2021 zal bevatten. Wel gaf de softwaregigant mee dat hij zowel Office 2021 als Office LTSC tot 5 jaar na aankoop zal blijven ondersteunen met updates. Meer details daarover moeten snel volgen.  

Dark mode 

Volgens The Verge zou de LTSC-versie een dark mode en andere toegankelijkheidsfeatures toevoegen. De meeste nieuwigheden zullen ook in de consumentenversie van Office 2021 te vinden zijn. 

Wat we wel al zeker weten is dat Office 2021 en Office LTSC OneNote in het pakket zitten hebben en dat beide softwarepakketten 32- en 64-bitsystemen ondersteunen. 

De nieuwe versie van Office zal ergens in de tweede jaarhelft verschijnen. Net als Office 2019 en 2020 gaat het om een eenmalige aankoop en hangt er dus geen Microsoft 365-abonnement aan vast. En nog meer goed nieuws: Microsoft is niet van plan om de consumentensoftware duurder te maken. 

Lees ook: Microsoft Office nu beschikbaar voor macOS met M1 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here