Google Weer Weather widget

Google heeft enkele kleine wijzigingen doorgevoerd aan de manier waarop je het weer kan raadplegen via de zoekmachine.

Advertentie

Een van de meest ondergewaardeerde functies van Google is waarschijnlijk de mogelijkheid om snel even “Weer + Stad” in te typen en meteen de voorspellingen te zien voor de komende dagen. Zo spaar je weer wat tijd uit door niet naar een specifieke website te hoeven surfen. 

Google vond echter dat de ervaring beter kon en voerde daarom enkele wijzigingen door aan het ontwerp van de widget. De kans is groot dat je het verschil niet meteen zal merken, maar kijk je van wat dichterbij, dan zal je merken dat de oude grijze tabbladen die je zaken zoals luchtvochtigheid en windsnelheden toonden vervangen zijn door modernere varianten. Er werd ook wat geschoven met de temperatuur en deze is nu het eerste dat je ziet in de linkerbovenhoek, waar dat eerder nog de stad en het tijdstip was. 

De wijziging is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar. Probeer zeker ook eens de tijd in een bepaalde stad op te vragen of typ een bepaalde tijd uit een andere tijdzone in, die dan meteen wordt omgezet naar de lokale tijd. Een rekensom maken of valuta omrekenen kan ook direct in de zoekbalk. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here