Netflix Maart 2021

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal op Netflix verschijnt in maart 2021? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Advertentie

Na enkele donkere maanden vraag je je misschien af welke Netflix-reeks je nu weer moet kijken. Gelukkig komen er elke maand een hoop series en films bij zonder dat het je meer kost dan je maandelijkse abonnement. Undercover seizoen 2 zit er helaas nog niet aan te komen voor de Belgische kijkers, maar je zal je zeker niet vervelen in maart 2021. Dit zijn enkele van de beste nieuwkomers die je kan verwachten.

Sentinelle – Film – 8 maart

In deze Franse actiefilm komt een goed getrainde Franse militaire thuis na een traumatiserende oorlogsmissie. Vervolgens gebruikt ze haar dodelijke skills om de man te vinden die haar zus heeft aangevallen.

Last Chance U: Basketball – 10 maart

De Emmy award-winning documentairereeks, Last Chance U keert deze maand terug naar Netflix en richt zich volledig op basketbal.

Paradise PD – Seizoen 3 – 12 maart

Paradise PD, de Amerikaanse animatiereeks van Waco O’Guin en Roger Black heeft ondertussen geen introductie meer nodig. Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol vreemde humor.

Country Comfort – Seizoen 1 – 19 maart

Met haar carrière in het water neemt Bailey (Katharine McPhee) een job aan als nanny voor een ruige cowboy met de naam Beau en zijn vijf kinderen. Een beslissing die tot veel hilarische situaties leidt, maar ook voor feel-goodmomenten zorgt.

A Week Away – Film – 23 maart

DOTA: Dragon’s Blood

DOTA: Dragon’s Blood is een anime die zijn inspiratie vindt bij de populaire MOBA met dezelfde naam. In de serie volg je Davion, een Dragon Knight die er zijn missie van heeft gemaakt om de wereld van de Scourge te bevrijden.

The Irregulars – Seizoen 1 – 26 maart

The Irregulars is een Brits-Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de Sherlock Holmes boeken van Sir Arthur Conan Doyle. De Baker Street Irregulars zijn straatkinderen die in drie verhalen van de bekende detective een rol spelen en krijgen nu een eigen reeks. In de serie werken ze voor Dr. Watson en redden ze de stad van bovennatuurlijke monsters.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

10 miljoen nieuwe abonnees voor Netflix, maar blijft het duren?

Netflix heeft gouden zaken gedaan dankzij COVID-19, maar kan het bedrijf dit succes ook in 2021 behouden? Een brief aan de aandeelhouders geeft inzicht.

Weet je niet wat kijken? Netflix downloadt films en series voor je

Netflix lanceert vandaag de nieuwe feature Downloads voor jou in haar Android-app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here