Nieuws

Telenet brengt Visual Voicemail naar iOS

Visual Voicemail
Sinds deze week stelt Telenet klanten op de hoogte wanneer Visual Voicemail geactiveerd is. De dienst is momenteel beschikbaar voor iOS.

Ook Telenet biedt nu eindelijk de mogelijkheid voor iOS-gebruikers om Visual Voicemail in te stellen. Met Visual Voicemail staan je voicemailberichten in een handig overzicht in de Telefoon-app op je iPhone. Zo kan je eenvoudig een bericht beluisteren, verwijderen of iemand terugbellen.

Visual Voicemail

Via de Telefoon-app in iOS krijg je na activatie een lijst te zien met alle openstaande voicemails. Je kan van daaruit meteen de voicemails beluisteren, archiveren, de persoon terugbellen of de voicemail verwijderen.

Om gebruik te maken van de tool op iOS heb je een iPhone 6S of SE nodig met de meest recente versie van iOS. Die kan je terugvinden onder Instellingen > Algemeen > Software-update.

Hoe stel je het in?

Telenet stuurt je normaal gezien automatisch een sms waarin het aangeeft dat de nieuwe voicemailtool voor jou werd geactiveerd. Indien je de sms niet hebt gekregen raadt de provider aan om “STATE” naar 19333 te sturen. Na een paar minuten zou de voicemailtool dan geactiveerd moeten zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business