Nieuws

Update lost printerprobleem Windows 10 op

Windows 10
Windows 10 en updates, het is een huwelijk met ups en downs. Dat bewees het printerprobleem vorige week. Nu is er een fix uitgerold.

Microsoft heeft een update uitgerold waarbij het printerprobleem met printers van merken Kyocera, Rico en Zebra wordt opgelost. De update staat klaar in de rij en verschillende gebruikers geven aan dat het probleem inderdaad is opgelost.

Vorige week nog meldden heel wat gebruikers via onder andere Reddit dat hun printer onbruikbaar was geworden en dat ze zelfs een blue screen kregen te zien nadat ze de laatste beveiligingsupdate voor Windows 10 hadden gedownload en geïnstalleerd. Als tussenoplossing werd aangeraden om die beveiligingsupdate tijdelijk ongedaan te maken.

Windows 10 updates

Als je problemen had bij het downloaden en installeren van KB5000802 vorige weken, dan is een oplossing zo nabij. Ga naar Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update en klik op ‘zoek naar updates’. Normaal gezien zou je dan de laatste update moeten te zien krijgen die het printerprobleem zal oplossen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business