PayPal

PayPal en Google Store. Eindelijk werken de twee samen. Het heeft jaren geduurd maar de hardware van Google kan ook met PayPal betaald worden.

Advertentie

PayPal is sinds deze week beschikbaar als betaalmethode in de Belgische en Nederlandse Google Store. Wie wil kan dus nu via PayPal een Google Nest of Stadia aanschaffen zonder dat je daar verplicht een kredietkaart voor nodig hebt. Waarom het zo lang geduurd heeft om de populaire betaalmethode toe te voegen is onduidelijk.

PayPal in Google Store

Als je vandaag naar de Google Store surft en je koopt Googles eigen hardware aan, is betalen via het betaalplatform binnen G-Pay eindelijk mogelijk. Zowel voor Nederlandse als Belgische gebruikers is de optie nu beschikbaar. Het grote voordeel van PayPal is dat je heel eenvoudig kan betalen zonder dat je elke keer kaartinfo moet invullen of een CVC-code moet onthouden. Bovendien kan je PayPal ook gebruiken voor abonnementen, net zoals bij een kredietkaart, maar dan veel gemakkelijker.

In de Google Store kan je alle smarthome-tech van de Googlefamilie kopen. Van de recent overgenomen Fitbit smartwatches over de Nest Audio, Nest Mini tot gamingpakket Stadia. Al die dingen zijn direct te kopen bij Google. Een van de weinige dingen die het bedrijf al jaren niet aanbiedt in onze Store is de Pixel smartphones, ook daar is de reden nog altijd onbekend.

Benieuwd hoe PayPal juist werkt en hoe je het moet instellen? Lees dan onze uitgebreide workshop rond het betaalplatform.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Workshop: Hoe betaal ik met PayPal?

Online shoppen en betalen wordt nog leuker met PayPal. In deze workshop leer je hoe je PayPal kan instellen en ermee betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here