Nieuws

PayPal nu mogelijk in Google Store als betaalmethode

PayPal
PayPal en Google Store. Eindelijk werken de twee samen. Het heeft jaren geduurd maar de hardware van Google kan ook met PayPal betaald worden.

PayPal is sinds deze week beschikbaar als betaalmethode in de Belgische en Nederlandse Google Store. Wie wil kan dus nu via PayPal een Google Nest of Stadia aanschaffen zonder dat je daar verplicht een kredietkaart voor nodig hebt. Waarom het zo lang geduurd heeft om de populaire betaalmethode toe te voegen is onduidelijk.

PayPal in Google Store

Als je vandaag naar de Google Store surft en je koopt Googles eigen hardware aan, is betalen via het betaalplatform binnen G-Pay eindelijk mogelijk. Zowel voor Nederlandse als Belgische gebruikers is de optie nu beschikbaar. Het grote voordeel van PayPal is dat je heel eenvoudig kan betalen zonder dat je elke keer kaartinfo moet invullen of een CVC-code moet onthouden. Bovendien kan je PayPal ook gebruiken voor abonnementen, net zoals bij een kredietkaart, maar dan veel gemakkelijker.

In de Google Store kan je alle smarthome-tech van de Googlefamilie kopen. Van de recent overgenomen Fitbit smartwatches over de Nest Audio, Nest Mini tot gamingpakket Stadia. Al die dingen zijn direct te kopen bij Google. Een van de weinige dingen die het bedrijf al jaren niet aanbiedt in onze Store is de Pixel smartphones, ook daar is de reden nog altijd onbekend.

Benieuwd hoe PayPal juist werkt en hoe je het moet instellen? Lees dan onze uitgebreide workshop rond het betaalplatform.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business