Ikea Symfonisk

Het verhaal van Ikea Symfonisk en Sonos lijkt niet voorbij. De twee werken aan een nieuwe lampspeaker en een mysterieus kunstwerk.

Advertentie

Nadat Ikea en Sonos in 2019 twee nieuwe speakers op de markt brachten, lijkt hun samenwerking niet voorbij. Via Instagram Stories postte de Zweedse meubelgigant een teaser waarbij duidelijk werd dat ze met Sonos aan nieuwe producten werken. Er werd ook gesproken over de Symfonisk line-up. De kans is dus zeer groot dat er binnenkort nieuwe hardware zal aangekondigd worden door de twee specialisten. Bovendien zijn er sinds deze week nieuwe producten aangevraagd bij de Amerikaanse FCC.

Ikea Symfonisk

Volgens de eerste informatie zouden Sonos en Ikea een tweede versie van de lampspeaker op de markt brengen. De kostprijs zou ongeveer dezelfde blijven met de kwaliteit van een goede Sonos-speaker. Er zijn momenteel nog geen aanwijzingen dat er een tweede versie zou komen van de boekenplankspeaker.

In de plaats komt er waarschijnlijk iets totaal nieuw: kunst met een speaker. Een verhaal dat doet denken aan Soundwall of Samsung waarbij een kunstwerk een geïntegreerde speaker aan boord heeft. Volgens Amerikaanse media heeft deze tweede ‘speaker’ codenaam Titan gekregen en zijn er geen verdere details over gekend.

 Momenteel is er nog geen exacte informatie gekend over de lancering of prijzen van de nieuwe hardware. Beide bedrijven hebben nog niet gereageerd op de nieuwe informatie.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here