Nieuws

Nieuwe VanMoof-fietsen nu ook compatibel met Find My-app van Apple

VanMoof Find My
Gebruikers die een nieuwe VanMoof S3 of X3 e-bike aanschaffen zullen vanaf nu ook gebruik kunnen maken van Apple’s Find My-app als hun fiets gestolen wordt.

VanMoof is een van de eerste e-mobility merken die zich bij Apple’s Find My-netwerk aansluiten, dat maakte de Nederlands fietsenfabrikant gisteren bekend. De aankondiging komt er gelijktijdig met die van Apple, dat bekendmaakte dat allerlei third-party producten vanaf nu compatibel zijn met de app. De VanMoof S3 werd eveneens getoond als voorbeeld in het persbericht van de techgigant

Find My-netwerk

Riders kunnen hun VanMoof-fietsen aan het nieuwe objecten-menu van de Find My-app toevoegen, waarmee ze hun fiets op een veilige en beveiligde manier kunnen lokaliseren. Na het koppelen met de app kan je vertrouwen op het Find My-netwerk om je fiets terug te vinden moest hij ooit gestolen worden. Het gaat om een netwerk van honderden miljoenen Apple-apparaten dat je e-bike lokaliseert en daarbij uiteraard gebruik maakt van alle ingebouwde privacy- en beschermingsmaatregelen van het netwerk.

De functionaliteit wordt extra toegevoegd bovenop het bestaande antidiefstal- en trackingsysteem van de VanMoof e-bikes. Vindt iemand anders dan jezelf of de VanMoof Bike Hunters je fiets, dan kan deze er met een iPhone op tikken om zo je contactgegevens te raadplegen en je fiets terug te bezorgen. De “Meld wanneer gevonden” optie geeft je op dat moment ook een notificatie indien ingeschakeld. 

‘We doen er alles aan om onze riders de allerbeste end-to-end ervaring te bieden en we zijn erg trots dat we onze Find My-enabled fietsen nu kunnen presenteren. We zijn een van de eerste merken die deelnemen aan het Find My-netwerk accessoireprogramma, een mooie prestatie die mogelijk is gemaakt door onze getalenteerde in-house ontwikkelaars. Het was een spannende kans die nieuwe mogelijkheden en gebruiksgemak oplevert voor onze riders over de hele wereld’ – Job Stehmann, Chief Product Design & Technology Officer bij VanMoof

Om de Find My-app te gebruiken om je e-bike te lokaliseren heb je de nieuwste VanMoof S3 of X3, een iPhone met iOS 14.3 of hoger, iPad met iPadOS 14.3 of hoger, of een Mac met Big Sur macOS 11.1 of hoger nodig.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business