slimme videodeurbel netatmo

De Slimme Videodeurbel van Netatmo is voortaan compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Siri van Apple. Te koop voor 249 euro.

Advertentie

Het Franse smarthomemerk Netatmo dat bekend staat om zijn slimme rookmelder, weerstation, slimme thermostaten en beveiligingshardware voor je woning komt vandaag met een nieuwe functie. De Slimme Videodeurbel van het merk heeft nu ook ondersteuning voor de meest populaire digitale assistenten zoals Siri, Alexa en Google Assistant.

Netatmo slimme videodeurbel

Bij zijn lancering in september 2020, was de Slimme Videodeurbel al compatibel met HomeKit van Apple. Dankzij een software-update zullen de gebruikers voortaan ook kunnen genieten van compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Assistant. Deze gratis en automatische update zal geleidelijk worden ingevoerd in de komende dagen. En dat voor alle Slimme Videodeurbellen, met inbegrip van de deurbellen die reeds op de markt werden gebracht.

Google Assistant

De gebruiker van de Slimme Videodeurbel van Netatmo kan zijn product voortaan verbinden met zijn Google Assistant. Wanneer iemand aan de voordeur staat, brengt Google Assistant de gebruiker hiervan op de hoogte dankzij. Dat doet hij in combinatie met de slimme luidspreker (Google Nest Hub, Google Nest Mini, …)

Daarmee kan de gebruiker de live videostream van de Deurbel delen op bijvoorbeeld een Google Nest Hub. Met behulp van een eenvoudige spraakbediening (“Hey Google, toon mij de Deurbel”), krijgt hij een livebeeld van de deurbel.

Prijs en beschikbaarheid

De Slimme Videodeurbel van Netatmo was reeds compatibel met HomeKit van Apple bij lancering. Voortaan is het product compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. 

Deze integratie werd volledig op punt gezet. Net zoals de integratie van de Slimme Camera’s van Netatmo, de Slimme Thermostaat van Netatmo en de Slimme Thermostatische Regelelementen van Netatmo, die allemaal compatibel zijn met Amazon Alexa en Google Assistant.

De Slimme Videodeurbel van Netatmo is beschikbaar voor de prijs van 249,99 euro op Bol.com of 259,99 euro op Coolblue.be.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here