Nieuws

Microsoft toont op 24 juni het nieuwe Windows 10

Windows 11
© Microsoft
Wat is Microsoft van plan met de nieuwe Windows 10? Wij hopen op grootse plannen en iets totaal nieuw. Volg de livestream mee op 24 juni.

“Join us to see what’s next for Windows”, dat vertelt de uitnodiging van CEO Satya Nadella ons. Het Microsoft event zal digital doorgaan op 24 juni en moet ons een blik gunnen naar de toekomst van Windows (10). Vanaf 17 uur onze tijd kan je meevolgen via de livestream, details over de nieuwe generatie Windows zijn er niet.

De toekomst van Windows

Ook op de Build conferentie in mei was de informatie maar karig. Wat wel bijna zo goed als zeker is, is dat het om de zogenaamde Sun Valley update zal gaan. Maar we hopen ook dat we verrast zullen worden, dat is altijd leuker. De geruchten rond Sun Valley geven in ieder geval aan dat het OS een serieuze makeover zal ondergaan. Een nieuwe interface, een moderne ontwerp en en totaal nieuwe taakbalk, als die laatste werkt natuurlijk.

Als de geruchten juist zijn dan zou die nieuwe interface worden uitgerold in de 21H2-update voor Windows 10. De laatste tijd is Microsoft al geleidelijk aan visuele stukken van het besturingssysteem aan het moderniseren. Zo werden systeemiconen vernieuwd, het taakbalkmenu en werd ook duidelijk dat het mobiele OS 10X er niet meer zal komen.

Wil je dus weten wat Microsoft allemaal van plan is met Windows 10 in de toekomst? Kijk dan zeker mee of volg op TechPulse.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business