Ikea Symfonisk Schilderij

Er is een nieuwe IKEA Symfonisk speaker in de vorm van een schilderij veschenen. De officiële lancering zou op 14 juni plaatsvinden.

Advertentie

Gisteren verschenen plots beelden online van een nieuwe Symfonisk Sonos speaker van IKEA. Het gaat om een schilderij waarbij je de voorkanten kan aanpassen met een geïntegreerde Sonos speaker. De webpagina in de IKEA-webshop ging snel weer offline maar de beelden zijn natuurlijk blijven rondgaan. Volgens de webshop zou het schilderij met speaker ongeveer 200 euro gaan kosten.

IKEA Symfonisk

Dat er een nieuwe Symfoniskspeaker zat aan te komen werd al langer gezegd. Gisteren ontdekte The Verge plots een onaangekondigd product in de webshop van IKEA. Zoals vermeld is de pagina intussen offline. Het gaat dus om een speakerpaneel waarbij je de voorkant kan aanpassen naar je eigen zin. IKEA stelt een reeks aanpasbare voorkanten beschikbaar en de rest kies je zelf.

De Sonosspeaker zit aan de achterkant met de bedieningsknoppen aan de zijkant. Net zoals bij de andere Symfoniskspeakers zal ook deze AirPlay 2 ondersteunen, wie weet ook een Chromecast vanaf nu. Dat laatste misten we bij de twee vorige speakers van Symfonisk en Sonos. Toch heeft IKEA hier niets over vermeld op de website.

Je kan het schilderij wel besturen vanuit de Sonos-app en de Zweedse meubelgigant wil zijn nieuwste product op maandag 14 juni voor het grote publiek aankondigen. Zo zou de Amerikaanse media het alvast toch begrepen hebben, een officiële bevestiging vanuit IKEA blijft uit.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here