Windows 11 hint

Microsoft hint in een nieuwe video nog maar eens naar een mogelijke Windows 11. Het doel is om je te kalmeren. Wat verwacht jij?

Advertentie

Het kan geen toeval meer zijn. Begin deze week schreven we nog hoe Microsoft eigenlijk bij de uitnodiging van zijn Windows-event al een teaser naar de 11e versie meegaf. Nu publiceert de techgigant een video van 11 minuten waarin alle opstartgeluiden die Windows ooit heeft gekend met 4000 procent werden vertraagd. Het gaat om een Slo-fi remix van alle start-up sounds.  Het doel? Relaxerend aan het event beginnen op 24 juni.

Windows 11

Dat het evenement daarbij ook nog eens van start gaat om 11 uur lokale tijd (17 uur in onze tijdszone) kan geen toeval meer zijn. Heel wat geruchten en media waren al redelijk zeker dat Windows 11 toch een ding zou worden. De hints zijn redelijk concreet, maar moeten we er zomaar vanuit gaan dat het dan ook de nieuwe naam wordt van Windows en zet Microsoft ons op het verkeerde pad?

We zullen moeten wachten tot 24 juni. Tot dan kan je genieten van deze slo-fi video waarin de opstartgeluiden van Windows 95, XP en 7 werden vertraagd. De snelheid van het geluid werd met 4000% vertraagd waardoor je een enorm relaxerende toon krijgt. Microsoft geeft aan dat de spanningen hoog zijn en dat iedereen nu al op het puntje van zijn stoel zit. Met deze video wil het bedrijf de fans helpen. 

Begin deze week werd de uitnodiging van Microsoft nog helemaal uitgespit. Daarin zou de schaduw door de Window een uiteraard onnatuurlijke 11 creëeren. Het lijkt er ook op dat het bedrijf dat met opzet heeft gedaan omdat een afbeelding uit april (met de 25e verjaardag van Windows) wél die natuurlijke schaduwlijnen toont. 

TechPoll: wat verwacht jij van de nieuwe Windows?

TechPoll

Wat verwacht jij van de nieuwe Windows 10 of 11?

View Results

Laden ... Laden ...
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here