Nieuws

Ikea kondigt SYMFONISK wandpaneelspeaker met Sonos aan

Zoals de geruchten al deden vermoeden heeft Ikea in samenwerking met Sonos een wandspeakerpaneel gelanceerd.

IKEA en Sonos introduceren de nieuwste telg binnen het SYMFONISK assortiment: de SYMFONISK wandpaneelspeaker met WiFi. Daarmee zijn de meest recente geruchten rond het nieuwe model ook bevestigd. Met deze speaker geniet je van je favoriete muziek én kunst aan de muur. Het geheel kost 179 euro.

Dankzij de budgetvriendelijke, verwisselbare panelen met unieke prints kun je de SYMFONISK speaker makkelijk aanpassen aan jouw stemming en/of wijzigend interieur. De nieuwe speaker is vanaf 15 juli in het wit of zwart beschikbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. De overige 12 panelen zijn beschikbaar vanaf september.  

Symfonisk wandpaneelspeaker Sonos
Je kan het paneel vervangen. Een nieuw paneel zou 29,99 euro kosten.

Ikea wandpaneelspeaker

De nieuwe SYMFONISK wandpaneelspeaker met WiFi is dan ook de perfecte combinatie van de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving en een uitmuntend stukje IKEA design.

Net als de in 2019 gelanceerde SYMFONISK tafellamp-speaker en boekenplank-speaker maakt deze nieuwe speaker deel uit van het groeiende IKEA Home Smart assortiment waarmee IKEA zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een slimmer dagelijks leven thuis door technologie en digitale oplossingen te combineren met gebruiksvriendelijke en betaalbare wooninrichting.  

Geen digitale assistent

De SYMFONISK wandpaneelspeaker werkt via WiFi maar ondersteunt geen digitale assistenten. Je kan hem gebruiken als enige speaker in een kamer of als systeem verbinden met andere producten uit het SYMFONISK assortiment of met andere Sonos-producten. Net als de vorige SYMFONISK producten maakt ook deze nieuwe speaker deel uit van het Sonos-systeem. Dat betekent dat gebruikers verbinding kunnen maken met meer dan 100 streamingdiensten en met het volledige productassortiment van Sonos. 

Je kan de nieuwe speaker ook deel laten uitmaken van de IKEA Home Smart omgeving bij je thuis (Sonos-app is nog steeds vereist). De speaker is compatibel met de TRÅDFRI snelkoppelknop en de SYMFONISK afstandsbediening voor geluid. 

Zoals vermeld kost de speaker 179 euro en kost het aanpasbaar paneel 29,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business