TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie


Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Het technieuws van deze week staat in het teken van het getal 11. Google kondigde een groe update aan voor Android 11 en de Windows 11-koorts neemt flink toe. Maar er was meer. Coronacertificaten, thuisbatterijen van IKEA, … Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht

Advertentie

Gerelateerde artikelen

TechPoll: kocht jij de voorbije 12 maanden een e-bike?

Vlaanderen en zijn e-bikes; je ziet ze overal in het straatbeeld. Deze week wil TechPoll het weten: kocht jij het voorbije jaar een e-bike?

CovidSafeBE: alles wat je moet weten over het digitale coronacertificaat

Vanaf vandaag kan je je digitale coronacertificaat aanvragen via de app CovidSafeBE. Maar hoe werkt dat juist?

5 beste goedkope 5G-smartphones in 2021

De uitrol van 5G zit er ook in ons land eindelijk aan te komen. Kies nu al voor een smartphone die 5G-ready is. Dit zijn goedkope 5G-smartphones.

Windows 11 UI uitgelekt met vernieuwde taakbalk en Startmenu

Is dit de nieuwe Windows? Er zijn beelden uitgelekt van wat de vernieuwde user interface van Windows 11 zou kunnen zijn.

Zomerupdate voor Android voegt heel wat nieuws toe

Een zomerupdate voegt een resem nieuwe features toe aan Android. Zo komen er updates voor Messages, Android Auto, emoji en stemtoegang.

Workshop: anoniem browsen met Tor

Anoniem browsen: het klinkt als een sprookje. 100% anoniem ben je dan ook nooit, maar met Tor kom je toch wel heel dichtbij.

OnePlus Nord CE review: Essentieel

De OnePlus Nord CE 5G is de perfecte smartphone voor de budgetbewuste consument die toch geen handige functies wil missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here