Nieuws

Netflix maakt gedeeltelijk downloaden mogelijk op Android

Netflix downloaden
Netflix geeft Android-gebruikers vanaf nu de optie om series en films gedeeltelijk te downloaden. Zo kan je sneller beginnen kijken.

Streamingdienst Netflix heeft zonet aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk is om films of series die nog niet helemaal gedownload zijn toch al te bekijken. De mogelijkheid komt als eerste exclusief naar Android-toestellen, waaronder dus smartphones, maar ook tablets die de nieuwste versie van de app kunnen draaien.

Meteen beginnen kijken

Netflix wil het op deze manier nog makkelijker maken voor kijkers om hun favoriete series of film zonder problemen te kijken. Een slechte verbinding zorgt immers vaak genoeg voor frustraties, zo merken wij zelf geregeld op tijdens een ritje met het openbaar vervoer. De nieuwe functie moet dat voorkomen en zorgt er dus voor dat de eerste megabytes die je binnenhaalt gelijk zijn aan het begin van je film of series. Kom je toch weer in het bereik van een stabiel netwerk, dan zal Netflix je vragen of je verder wil kijken eens je aan het einde van de gedownloade content komt.

De nieuwigheid zal ook naar iOS komen en zal in de komende maanden getest worden. Ben je niet zeker hoe het downloaden van films en series werkt? Wij leggen het je stap voor stap uit.

netflixsliderstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals