Nieuws

Logitech G introduceert de G335 Wired Gaming Headset

Logitech G breidt het gamingassortiment verder uit met de G335 Wired Gaming Headset, een lichte hoofdtelefoon voor verschillende platformen.

Logitech G, de productlijn van Logitech voor gamers, heeft vandaag een nieuwe headset geïntroduceerd binnen zijn Color Collection-reeks: G335 Wired Gaming Headset. Met 240 gram is de Logitech G335 Gaming Headset een van de lichtste gamingheadsets op de markt. Het design lijkt op dat van de G733 Wireless Gaming Headset, echter oogt het ontwerp van de G335 wat slanker om het comfort te vergroten. Daarnaast beschikt de G335 over een verstelbare hoofdband en zachte, stoffen oorkussens die zich aan de vorm van je hoofd aanpassen. De hoofdbanden zullen overigens in meerdere kleuren beschikbaar zijn.

De Logitech G335 Wired Gaming Headset beschikt over eenvoudige plug and play-mogelijkheden voor zowel console als pc via een 3,5 mm audio-aansluiting. Het volume kan aangepast worden via rollers op de oorschelpen van de headset en om de microfoon te gebruiken, dien je hem simpelweg uit te klappen en weer in te klappen als je de microfoon niet nodig hebt. De G335 is ook Discord-gecertificeerd voor gebruikers van het populaire communicatieplatform.  

“De originele Color Collection portfolio was een enorm succes bij gamers over de hele wereld”, zegt Ujesh Desai, algemeen directeur van Logitech G. “Met de Logitech G335 voegen we een nieuwe headset toe aan de range, terwijl we ook het gewicht verlagen om een supercomfortabele ervaring te garanderen.” Om de lancering van de G335 Wired Gaming Headset te vieren, introduceert Logitech G nog een nieuwe versie van G305 Lightspeed draadloze muis.

Prijzen en beschikbaarheid

De witte en zwarte versie van de Logitech G335 Wired Gaming Headset zijn medio juli verkrijgbaar via LogitechG.com en de bekende retailers, tegen een adviesprijs van €69,99. De nieuwe mint-kleur zal exclusief verkrijgbaar zijn via LogitechG.com en Amazon. De hoofdbanden, die nu verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuropties, hebben een adviesprijs van €9,99 per stuk, en de nieuwe Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse in Mint wordt verkocht voor €59,99.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business