Motorola Edge 20

Motorola lanceert straks wellicht drie nieuwe Edge-smartphones. Die zouden het gebogen scherm wel eens achterwege kunnen laten.

Advertentie

OnLeaks en Pricebaba hebben vroege renders gedeeld van onder meer de Motorola Edge 20. Daaruit zou blijken dat Motorola het gebogen ontwerp voor het display geschrapt heeft. In de plaats daarvan komt mogelijk een meer traditioneel scherm van 6,7 inch groot, met een resolutie van 1080p. De hoge refresh rate van 120 Hz moet een responsieve ervaring opleveren. 

Ook de cameraspecs zijn veelbelovend. De primaire sensor is wellicht 108 MP sterk. De secundaire camera schiet beelden aan 16 MP en de derde sensor voor afstands- en breedhoekbeelden ondersteunt een resolutie van 8 MP.  

Edge-vlaggenschepen op komst 

Het standaard-Edge 20-model bevindt zich straks in de hogere middenklasse, met een Snapdragon 778G-chip en tot 8 GB RAM. Het toestel krijgt een maximale interne opslag van 256 GB en een batterij van 4.000 mAh. 

De kans bestaat dat het Edge 20 Pro-model wél een gebogen scherm heeft. Met de Snapdragon 870 aan boord wordt dit toestel het nieuwe vlaggenschip van Motorola. Naar verluidt zit er ook een Edge 20 Lite in de pijplijn.  

Motorola heeft donderdagmiddag een event gepland, dat TechPulse voor jou gaat volgen. De smartphonefabrikant gaat er ongetwijfeld zijn Edge 20-line-up uit de doeken doen. Dan zal blijken wat er nu precies klopt van alle speculaties en geruchten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here