Nieuws

Nura lanceert Nuratrue wireless earbuds voor 229 euro

Nuratrue
De Nuratrue is het nieuwste paar earbuds van het gelijknamige bedrijf. Nu volledig draadloos en zweetresistent voor 229 euro.

Na de Nuraphone en Nuraloop komt de Australische audiospecialist nu met een set nieuwe volledig draadloze earbuds: de Nuratrue. Waar de Nuraloop nog een kabeltje achteraan had lopen voor sportieve activiteiten heb je met de Nuratrue meer bewegingsvrijheid. De gekende ANC en Social Mode zijn eveneens aanwezig.

Nuratrue

Verder krijg je voor 229 euro aanpasbare touchknoppen, zijn de earbuds zweetresistent met een IPX4-rating en kan je 6 uur lang muziek luisteren op één batterijlading. Met de bijhorende oplaadcase kan je dat uitbreiden naar 24 uur (inclusief snelladen). 

Als je vandaag een set Nuratrue koopt krijg je er bovendien drie maanden gratis Endel bij. Het streamingabonnement biedt een catalogus aan muziek die focust op relaxatie, focus, slaap en gepersonaliseerde tunes.

Prijs en beschikbaarheid

Je krijgt dus alle goede technologie van Nura in draadloze earbuds. Samen met aptX-ondersteuning, bluetooth 5.0 en QuickSwitch zit dat helemaal goed. Nura voorziet ook interne en externe microfoons voor verbeterde telefoongesprekken. Je kan de earbuds vandaag bestallen voor 229 euro. Wanneer de eerste leveringen gepland staan is niet geweten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business