Nieuws

D-Link brengt WiFi 6 adapter uit in Europa voor 54 euro

D-Link WiFi 6 adapter
De D-Link DWA-X1850 WiFi 6 adapter voor laptops en desktops is vanaf eind deze maand ook bij ons te koop.

D-Link presenteert de – volgens hen – ‘s werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter. Het model werd in januari gelanceerd maar was nog niet bij ons te koop. De DWA-X1850 brengt de snelheid van het snellere Wi-Fi naar apparaten die Wi-Fi 6 niet uit zichzelf ondersteunen. Daarmee is het een draagbare upgrade voor desktops en laptops die je apparaten compatibel maakt met je Wi-Fi 6 netwerk, thuis of op kantoor.

De DWA-X1850 is perfect voor mensen die hun mobiele devices willen updaten naar de nieuwste technologie Wi-Fi 6. Zo kunnen zij zonder lag gamen, snel grote bestanden downloaden, buffervrije videogesprekken voeren en video streamen in 4K/8K.

Snelheden tot 1.200 Mbps

Dankzij het nieuwe Wi-Fi-6 haalt de DWA-X1850 draadloze snelheden tot 1.200 Mbps, terwijl het zorgt voor optimale prestaties en efficiëntie van het gehele netwerk. De DWA-X1850 is volledig uitgerust met MU-MIMO- en OFDMA en geeft Wi-Fi 6-netwerken hun ware potentieel. Hij levert een snellere en stabielere verbinding, zelfs wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd data gebruiken in een drukke omgeving, thuis of op kantoor. Daarnaast ondersteunt hij ook de nieuwste WPA3-authenticatie en -encryptie, wat zorgt voor veiligere verbindingen met draadloze netwerken.

De DWA-X1850 is voorzien van dualband ondersteuning op de 2,4 GHz- en 5 GHz-banden. Dit biedt meer flexibiliteit en betere connectiviteit op de storingsvrije 5 GHz-band, met een betrouwbaardere en snellere verbinding tot gevolg.

USB 3.2 Gen 1

Met zijn slanke en compacte ontwerp is de DWA-X1850 makkelijk draagbaar en eenvoudig in gebruik. Eenmaal aangesloten op een USB-poort, installeert de vooraf geïnstalleerde software binnen enkele seconden. De Wi-Fi-6-adapter ondersteunt ook het snelle USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), waardoor maximale snelheden van data-overdracht worden behaald. De DWA-X1850 benut hiermee het volledige potentieel van Wi-Fi-6.

Beschikbaarheid en prijs

De DWA-X1850 is eind september beschikbaar voor een adviesprijs van € 54,95.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business