Hoewel Google doorgaans gelekte info te snel af is, lijkt het erop dat de Pixel 6 Pro ‘vervroegd’ te zien is in een video op Twitter.

Advertentie

Dat Google de telefoons al in augustus aankondigde, was een poging om zogenaamde leaks tot een minimum te beperken. De fabrikant gaf toen ook al mee dat de Pixel 6 en Pixel 6 Pro gebruik gaan maken van de Tensor-chip, waarvan de ontwikkeling veel tijd in beslag nam. Toch lijkt het erop dat leakers een fysiek toestel in handen gekregen hebben. Althans, als we op onderstaande video zouden afgaan. M. Brandon Lee van This is Tech Today tweette de clip. 

Los daarvan heeft Google zijn toestel niet onder stoelen of banken gestoken. We wisten al hoe de nieuwe telefoons er gaan uitzien. Het hardwaredesign in de video lijkt alvast helemaal overeen te komen met de dummy-toestellen die Google in zijn winkel in New York demonstreerde. Enkel het vervangende Google-logo zorgt mogelijk nog voor wat twijfel. De telefoon in de video lijkt ook een hole-punch-selfiecamera te hebben en alle fysieke knoppen zitten aan de rechterzijde van het toestel. 

Gelijkenis met Pixel 6 Pro-renders 

Het uiterlijk komt op het eerste gezicht overeen met dat in de renders van de Pixel 6 Pro die Google zelf deelde. De smartphone heeft een metaalachtige afwerking en een glanzende rand rond het camera-eiland. Daarmee onderscheidt het Pro-model zich van het donkerdere, matte frame van de gewone Pixel 6.  

Opvallend is dat in de videoclip het scherm aan staat. Het is voor het eerst dat we het toestel zo te zien krijgen, op een nieuwe reclame van Google zelf na. Veel valt er jammer genoeg niet te zien. Het gaat om hetzelfde scherm dat Google toont bij de set-up van Android 12. De smartphone krijgt een 6,7 inch groot QHD+-scherm met een verversingsgraad van 120Hz. 

Het is nog even afwachten wanneer Google de Pixel 6 en Pixel 6 pro in meer detail zal onthullen. Er is ook nog niets bekend over de prijzen en verschijningsdatum. Als we op voorgaande jaren mogen afgaan, vernemen we dat ergens in oktober. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here