Nieuws

Office 2021 krijgt samenwerkingsfuncties, vanaf morgen te koop

Microsoft Office 2021
Vanaf morgen zal Microsoft zijn nieuwe Windows 11 en Office 2021 uitrollen. Die laatste zal te koop zijn voor 150 euro.

5 oktober is de dag waarop Microsoft Office 2021 en Windows 11 zal uitrollen. Het nieuwe besturingssysteem zal gratis beschikbaar zijn voor alle gebruikers en brengt heel wat nieuwigheden met zich mee. Zo ook Office 2021. Het iconische pakket werd volledig aangepast aan het nieuwe OS waardoor de lay-out in Windows 11 nagenoeg overal in het nieuwe plaatje zou moeten passen. Microsoft heeft vrijdag bekendgemaakt dat Office 2021 dezelfde samenwerkingsfuncties zal krijgen zoals we die kennen in Office 365.

Office 2021

Gebruikers zullen daarvoor wel moeten werken met OneDrive. Je krijgt helaas geen extra opslag boven op de 5GB in het nieuwe pakket, maar het is duidelijk dat Microsoft wel van plan is om meer in te zetten op gelijklopende functies tussen 365 en het vaste Office-pakket. 

Naast enkele nieuwe features voor de Windows- en Mac-functie is het nieuwe uiterlijk de grootste wijziging. Zoals je zal zien krijgen de vensters afgeronde hoeken, is de user interface een stuk eenvoudiger geworden en past Office 2021 veel beter in het plaatje van Office Online of 365. 


Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe versie zal vanaf morgen (5 oktober) te koop zijn voor 150 euro. Wie wil kan ook een duurder pakket (voor zakelijk gebruik) kopen dat tevens Outlook aan boord heeft. Hiervoor betaal je dan wel 100 euro meer. 

Wat denk jij van het nieuwe design?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business