Battlefield 2042 Hazard Zone

Met de aankondiging van Battlefield Hazard Zone zijn de details van de derde grote modus van de game eindelijk bekend.

Advertentie

Vorige week konden we al aan de slag met de beta van Battlefield 2042 en testten we uitgebreid All-Out Warfare, één van de drie multiplayer modi van de game. Battlefield Portal werd een tijdje terug al aangekondigd en vandaag is het de beurt aan Battlefield Hazard Zone.

In Hazard Zone vorm je samen met vier andere spelers een squad. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het verzamelen van Data Drives, die belangrijke informatie bevatten over de Verenigde Staten of Rusland, beide grootmachten sinds de wereldwijde blackout die in 2040 plaatsvond.

Tactiek over agressie

Hazard Zone zal te spelen zijn met 24 spelers op Xbox One en PlayStation 4 en met 32 op Xbox Series, PlayStation 5 en PC. Elke match bestaat uit verschillende aspecten. Zo moet je de Data Drives verzamelen, maar je moet er ook voor zorgen dat je het bezetten gebied weet te verlaten. Dit kan tijdens twee extractiemomenten. Hoe langer je blijft, hoe groter de beloningen, maar haalt je team het niet, dan verlies je alle data.

Er zal dus tactisch gespeeld moeten worden en kills verzamelen is niet het belangrijkste element van Hazard Zone. Bovendien moet je je tijdens het spelen weten aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals een tornado die over het speelveld raast en vijandige Occupying Forces die je het leven moeilijk zullen maken.

Hazard Zone zal speelbaar zijn op de zeven aangekondigde All-Out Warfare maps.


Gerelateerde artikelen

Battlefield 2042 Open Beta vanaf vandaag speelbaar + hands-on gameplay

De release van Battlefield 2042 mag dan wel met een maand uitgesteld zijn tot 19 november, maar van 6 tot 9 oktober kan je alvast aan de slag met de open bèta van de game. Wij namen alvast een kijkje.

Battlefield Portal is de revolutionaire nieuwe modus voor Battlefield 2042

Battlefield Portal is de derde grote modus in Battlefield 2042 en belooft voor heel wat speelplezier te zorgen dankzij eindeloze mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here