TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van Proximus/Belfius Beats tot een speedpedelec van VanMoof en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

TechTip: Anonieme oproepen blokkeren

Word jij vaker dan je lief is lastiggevallen door telefoontjes van anonieme bellers? Je kunt dit oplossen in Android en iOS.

Apple wil van AirPods hoorapparaat en thermometer maken

Als het van Apple afhangt zullen AirPods straks dienst kunnen doen als hoorapparaat of thermometer. De techreus zou prototypes ontwikkelen.

SBS lanceert GoPlay-app zonder Chromecast- of Apple TV-ondersteuning

SBS België heeft eindelijk de langverwachte GoPlay-app gelanceerd, helaas nog zonder cast/streaming-opties.

HTC Vive Flow duikt op in gelekte beelden

Een nieuw leak toont beelden van de HTC Vive Flow VR-headset , en dat een dag voor de vermeende releasedatum van het toestel.

Samsung kondigt nieuw Unpacked-event aan

Samsung stuurde uitnodigingen de deur uit voor een nieuw Samsung Unpacked-evenement dat op woensdag 20 oktober plaatsvindt.

Bijna 100 printermodellen van Brother werken niet met Windows 11

Een lijst met 92 printermodellen van Brother is vrijgegeven omdat ze nog niet compatibel zijn met Windows 11 via de USB-kabel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here