Nieuws

Razer brengt nieuwe stille muis en toetsenbord op de markt

Razer, het lifestyle-merk voor gamers, introduceert een nieuwe muis en toetsenbord die gebruikmaken van stille switches. Het gaat om de draadloze Pro Click Mini-muis, het Pro Type Ultra-toetsenbord en een grote muismat met de naam Pro Glide XXL.

Dankzij de stille mechanische switches moet de randapparatuur nog beter geschikt zijn om te gebruiken op kantoor of bij je werkplek thuis. Hiermee wordt het productiviteitsaanbod van het bedrijf vergroot.

Razer Pro Click Mini

De Razer Pro Click Mini is een compacte draadloze muis, die gemakkelijk mee te nemen is in je werktas. Het klikken met de muis moet een stuk stiller zijn dan andere computermuizen, waardoor je collega’s zo min mogelijk stoort. Eerder bracht Razer ook al de ergonomische Pro Click-muis op de markt.

De muis is aan te sluiten via bluetooth op maximaal drie apparaten. Daarnaast kan de Pro Click Mini via een 2.4 GHz-dongle worden aangesloten op een vierde device. De sensor heeft een resolutie van 12.000 dpi met vijf verschillende standen. Ook kun je de muis naar wens instellen door middel van de zeven programmeerbare knoppen. De batterij van de muis gaat tussen de 465 en 725 uur mee, afhankelijk van de instellingen.

Lees ook: Razer Pro Type en Pro Click review

Razer Pro Type Ultra

Een mechanisch toetsenbord maakt doorgaans nogal veel lawaai. De Razer Pro Type Ultra moet daar verandering in brengen, dankzij de aanwezigheid van stille switches. Hoe stil het toetsenbord precies is, is niet duidelijk. Het keyboard heeft een ergonomisch design met polssteun. Ook hier kan het toetsenbord op maximaal vier apparaten tegelijk worden aangesloten.

De batterijduur van de Pro Type Ultra bedraagt maximaal iets meer dan 200 uur. Als je echter gebruikmaakt van bluetooth en Hyperspeed, én de toetsenbordverlichting op de hoogste stand staat, dan moet het toetsenbord na een uur of 13 alweer aan de lader.

Razer Pro Glide XXL

De grote Pro Glide-muismat maakt gebruik van een getextureerd stoffen oppervlak met een schuimrubberen laag eronder. Daarnaast bevat het een rubberen antisliplaag aan de onderkant. De afmetingen bedragen 940 x 410 x 3 mm.

Voor 90 euro haal je de Razer Pro Click Mini in huis. De Pro Type Ultra kent een prijskaartje van 170 euro. De Pro Glide XXL-muismat bedraagt 35 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business