Red Cable Club OnePlus

OnePlus heeft de deuren van zijn befaamde Red Cable Club voor Europese gebruikers geopend. Daarmee wil het merk fans op ons continent belonen.

Advertentie

De Red Cable Club is niet zomaar een exclusief communicatieplatform voor leden. Wie toetreedt kan van uitzonderlijke kortingen genieten en voorrang krijgen bij nieuwe releases. OnePlus vermeldt bijvoorbeeld een ticketje in de voorverkoop van het volgende premium audioproduct van OnePlus.

Leden van de club krijgen onmiddellijke kortingen van 2 procent op de aankoop van telefoons, 10 procent korting op de OnePlus Watch en 20 procent voor accessoires. Wie via OnePlus.com iets bestelt hoeft in dat geval ook geen verzendkosten te betalen. Leden van de club krijgen ook de kans om een van de (wereldwijd) laatst overgebleven OnePlus Watch Cobalt Limited Editions te kopen. 

Ontstaan Red Cable Club 

De Red Cable Club is een idee dat in 2019 ontstaan is toen OnePlus-oprichter Pete Lau naar India reisde. Daar kwam hij op de luchthaven van Bangalore een standje tegen vol rode oplaadkabels: de OnePlus-gebruikers waren dus sterk vertegenwoordigd. Lau besefte hoe sterk de community van zijn merk aan elkaar hangt. Het was de inspiratie voor de rodekabelclub. 

In een eerste fase was de speciale community alleen toegankelijk voor Indiase OnePlus-klanten. Intussen profiteren al ettelijke miljoenen leden van de exclusieve voordelen zoals hierboven beschreven. Volgens OnePlus telt zijn community intussen 3,06 miljoen leden. Vanaf nu kunnen Europese gebruikers dat aantal dus aandikken. 

“De Red Cable Club is een enorm succes in India en we zijn blij dat onze Europese familie nu ook eindelijk lid kan worden”, zegt Tuomas Lampén, OnePlus Head of Strategy voor Europa. “De community daar behoort tot een van de meest enthousiaste, verbonden en gedreven gebruikers ter wereld. Zij tonen zoveel liefde voor ons merk, onze producten en waar we voor staan, en nu kunnen wij hen iets teruggeven. We bieden hen de kans om lid te worden van de de community, waar ze kunnen genieten van geweldige voordelen.” 

Lid worden van de Red Cable Club kan via oneplus.com/redcableclub


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here