Nieuws

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley is vandaag live: de beste theorycrafting decks

Hearthstone Fractured in Alterac Valley
De nieuwste Hearthstone set is Fractured in Alterac Valley en is vanaf vanavond 19 uur te spelen. Wij gingen in early-access alvast op zoek naar de beste decks!

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley werd midden november aangekondigd en vanaf vandaag kunnen spelers eindelijk aan de slag met de 135 nieuwe kaarten die de uitbreiding te bieden heeft. Deze werden de voorbije weken onthuld door de community (waaronder ook TechPulse) en dankzij het nieuwe keyword Honorable Kill en de terugkeer van Hero-kaarten, belooft het alvast een geweldige set te worden.

Wij gingen aan de slag tijdens het theorycrafting evenement van vorige donderdag en onze eerste indrukken waren alvast positief. Zo merkten we een tragere meta op die ruimte bood voor creativiteit en leuke combo’s. Scabbs, de Hero-kaart voor Rogue wist indruk te maken door zijn krachtige battlecry en Mage was gewoon leuk in met een deck vol dure Spells. Hieronder vind je de decks die wij aanraden. Zoals steeds draaien de eerste dagen van een uitbreiding steeds om zoveel mogelijk plezier hebben!

Feno Humongous OWL OTK Warlock

Dit deck deed al snel na de start van het theorycrafting evenement de rond op Twitter en daar is een goede reden voor. 8 damage is namelijk aardig wat om zomaar in het rond te gooien en in combinatie met Tamsin’s Phylactery en Wicked Shipment kan je dat effect al snel meerdere keren herhalen.

Code: AAECAf0GCKzLA/LtA8WABLCRBPGRBNeSBJegBPKkBAvpvgObzQOT5APX7QO98QOD+wPykQSxnwTnoATiogTbowQA

C’Thun Big Spell Mage

Als de mogelijkheid bestaat, probeer ik steevast een Big Spell deck te maken bij de start van een expansie. Dure kaarten spelen die hun kost tot de helft verlaagd zien blijft gewoon enorm leuk, ook al zijn de decks vaak nog te traag. In Alterac Valley proberen we het opnieuw en dat met de toevoeging van C’thun om het helemaal af te maken. Zeker een aanrader terwijl iedereen nog volop aan het experimenteren is.

Code: AAECAf0EBo27A97EA7/gA6CKBP+iBNKkBAzDuAP3uAOk0QP73QO58QOx9wPJ+QOTgQSljQSfkgT7ogS8pAQA

Random Rogue

We gingen ook aan de slag met het deck recipe dat Blizzard ons aanraadde voor Rogue en amuseerden ons kostelijk met Scabbs die het hele bord van de tegenstander terug naar zijn of haar hand speelt. De willekeurige effecten zorgen er ook voor dat geen enkele match exact hetzelfde is. 

Code: AAECAaIHBJfnA6H5A/uKBPumBA2qywOk0QPf3QPn3QPz3QO9gAS6igT3nwTuoAS6pAS7pAT7pQTspwQA

Yellowrambo Freeze Control Shaman

Blizzard heeft besloten om Freeze Shaman nog een keer terug te brengen omdat de sfeer zo goed aansluit bij Alterac Valley. Verwacht dus meerdere Freeze decks, van aggro tot control. Aangezien we Control decks gemist hebben de voorbije maanden, raden we je onderstaande lijst aan. Het deck maakt onder andere gebruik van de nieuwe Hero-kaart. 

Code: AAECAaoIBKbvA6SBBMKRBMORBA3hzAPw1AP67APB9gP4jASljQSYjgSVkgTckgTblASvnwT9nwTcpAQA

Budget Face Hunter 

Zeggen dure decks je niet zoveel, probeer dan dit budget deck dat gedeeld werd door Out of Cards. Face Hunter ziet zowat elke uitbreiding een sprong in populariteit terwijl spelers druk bezig zijn met het leren van meer complexe decks. Deze lijst heeft aardig wat nieuwe kaarten en is daarom een goed startpunt voor zij die niet al te veel packs willen openen.

Code: AAECAR8AD96+A9zMA6LOA4LQA7nSA/T2A/f4A8X7A8OABPaPBLugBNqgBMukBNGkBOGkBAA=
gamingHearthstone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals