Nieuws

AVM lanceert FRITZ!Box 4060 met WiFi 6 voor 259 euro

Fritz!Box 4060 WiFi 6
AVM heeft een nieuwe WiFi 6 router aangekondigd. Het gaat om de tri-band FRITZ!Box 4060 met automatische DECT-technologie.

Dankzij Wi-Fi 6, drie radio-units en in totaal 12 antennes, kunnen Wi-Fi-datasnelheden tot 6 Gbit/s worden bereikt. De tri-band FRITZ!Box 4060 wilt het maximale uit smartphones en andere mobiele apparaten van de nieuwste generatie halen.

Daarnaast is de FRITZ!Box 4060 het eerste model in de FRITZ!Box 4000-serie dat DECT ondersteunt. Hiermee beschikken gebruikers over een krachtige draadloze router die ook dienstdoet als basisstation voor VoIP-telefonie. Ook kunnen gebruikers hun Smart Home-producten van FRITZ! of andere fabrikanten met de draadloze router verbinden via de DECT ULE-standaard.

Fritz!Box 4060

De FRITZ!Box 4060 heeft een nieuw wit verticaal design.  Op het gebied van VPN en USB kan de gigabit-grens volgens het bedrijf worden overschreden. De VPN-doorvoersnelheid is ideaal voor mensen die vanuit huis werken en een stabielere verbinding voor hun bedrijfsnetwerk nodig hebben.

De USB-snelheden zijn al vergelijkbaar met dedicated NAS-systemen. Naast een USB 3.0-poort is de FRITZ!Box 4060 uitgerust met een 2,5 gigabit WAN-poort en drie extra gigabit LAN-poorten. Daarmee kunnen gebruikers een breed scala aan apparaten, zoals opslagmedia, printers, smart-tv’s of gameconsoles, in het thuisnetwerk integreren.

Tot slot is ook dit model uitgerust met ouderlijk toezicht, een mediaserver, gast-WiFi en toegang op afstand via de MyFritz!-app.

Het toestel is vanaf nu verkrijgbaar voor de prijs van 259 euro.

Fritz!Box 4060 WiFi 6

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business