Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.


Een nieuw jaar, een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van alles over de iPhone 14 tot de OPPO Find N review en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Tech Tip: films en series streamen met Stremio

Weet je niet waar je je favoriete serie of film kan bekijken? Stremio zoekt voor je uit waar je de beste streams kan vinden.

Nieuwe Symfonisk van Ikea en Sonos biedt verbeterde prestaties

De Symfonisk boekenplankspeaker heeft er een 2e generatie bij. Nu te koop voor 99 euro bij Ikea.

Tesla’s Full Self-Driving-bèta bevat Assertive-modus met rollende stop

In de bèta van zijn Full Self-Driving-software heeft Tesla opnieuw verschillende profielen voorzien, waaronder een Assertive-modus met rollende stop.

Weg met bloatware: verwijder overbodige apps van je smartphone

Stoor je je aan voorgeïnstalleerde applicaties die je nooit gebruikt? Zo verwijder je bloatware van je telefoon om ruimte vrij te maken.

De beste slimme verlichting in 2022

De eerste stap naar een slim huis is het verlichten van je woning door middel van een smarthome-app. Je hoeft nooit meer op te staan om je lichten aan of uit te zetten.

Apple brengt iOS 15.2.1 uit om DDoS-kwetsbaarheid te patchen

Apple heeft iOS 15.2.1 uitgerold naar iPhones en iPads. De patch lost een kwetsbaarheid op die iOS kon doen crashen door DDoS-aanvallen.