Nieuws

iPhone SE 3 krijgt waarschijnlijk 5,7″ display en 5G

iPhone SE 3 in 2022
Derde generatie iPhone SE.
De iPhone SE 4 zal twee varianten krijgen waarvan eentje zeker met 5G. Wanneer ze uitkomen? Dit jaar of volgend jaar. Het is onduidelijk.

Apple zou volgend jaar alweer een opvolger van de iPhone SE 3 uitbrengen. Volgens analist Ross Young zouden er dit jaar twee varianten komen: een 5,7” model en een 4,7” model. Die laatste zou de iPhone SE+ 5G gaan heten. Het is onduidelijk of de gewone iPhone SE 3 dan geen ondersteuning voor 5G zou krijgen.

iPhone SE 3 in 2022?

Opvallend genoeg werd in eerste instantie verwacht dat de derde generatie iPhone SE pas in 2024 zou verschijnen. Zoals eerder voorspeld komen er wel nog twee modellen, maar in plaats van een 6,1” model wordt het een 5,7” display. Volgens analist Ross Young is de naam SE+ 5G ook de nieuwe naam voor dat model en zou die hetzelfde display krijgen als het huidge SE-model.

Net zoals bij al zijn voorgangers zal ook de SE+ 5G een chipset krijgen van de voorlaatste generatie iPhones en 5G-ondersteuning. Zoals vermeld is het dus onduidelijk of de 4,7”-variant ook 5G onderstuening gaat krijgen.

Toch zijn er ook bronnen die spreken van een release in 2022, met name in maart of april. Dat is doorgaans ook de periode waarin de SE aangekondigd wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business