Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.


Een nieuw jaar, een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van de eerste WiFi 7-demo tot de alles over de Samsung S22 en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Beste videodeurbellen in 2023: altijd goed in beeld

Met een videodeurbel kan je vanuit je luie zetel zien wie er voor je deur staat. Dit zijn de beste videodeurbellen die je vandaag kan kopen.

Bug in Safari 15 lekt Google account en browsergeschiedenis

Een serieuze bug in Safari 15 duwt gebruikers tijdelijk naar andere browsers. Wat is er juist aan de hand en wat kan je hieraan doen?

Alleen Pro-modellen iPhone 14 krijgen ProMotion-display met 120Hz

Apple zal dan toch niet alle iPhone 14-toestellen van een 120Hz ProMotion-display gaan voorzien. De voorbije week leek dat nog wel het geval.

Deze 8 nieuwe features brengt Zoom uit in 2022

Zoom zal in de loop van 2022 deze 8 nieuwe features toevoegen om online communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Gaming koopt Activision Blizzard voor 68,7 miljard dollar

Microsoft doet het koopje van de eeuw en neemt game-ontwikkelaar Activision Blizzard over voor een recordbedrag van bijna 69 miljard dollar.

Kingston DataTraveler Max 1TB USB-stick review: de snelste?

Wij gingen aan de slag met de Kingston DataTraveler Max met 1TB opslag. Dit is wat we ervan vonden.