Sony HT-S400 Soundbar Sub

Sony stelt een nieuwe soundbar en sub voor: de HT-S400 biedt het beste van twee werelden voor een betaalbare prijs van 270 euro.

Advertentie

Sony lanceert de HT-S400 – een 2.1-kanaals soundbar die een verbeterde cinema-ervaring naar je woonkamer moet brengen. Sony garandeert met de HT-S400 een krachtige audio-ervaring dankzij de S-Force PRO Front Surround-technologie en een stevige 330W aan totaal vermogen.

Sony HT-S400

De frontluidsprekers zijn voorzien van een X-Balanced-luidsprekerunit. Deze heeft een rechthoekige vorm die het diafragma maximaliseert. Dit zou resulteren in minder geluidsvervorming en een heldere weergave van dialogen. De Separated Notch Edge op de X-Balanced Speaker Unit verbetert de verticale amplitudesymmetrie voor een heldere geluidkwaliteit door de insneden op de rand van de speaker unit. 

Inclusief Sub

De soundbar wordt geleverd met een krachtige draadloze subwoofer met een grote 160 mm-luidsprekerunit, voor een dieper en rijker basgeluid. De draadloze subwoofer versterkt de impact van alles wat de gebruikers bekijken en beluisteren, van het diepe gerommel van de donder tot de stevigste bass beats.

Gebruiksvriendelijk

De geluids- of audiomodus van de HT-S400 is naar wens van de gebruiker instelbaar via de afstandsbediening. Het systeem biedt tevens toegang tot de Voice-modus. De Night-modus is voor wie wil tv-kijken zonder het hele huis wakker te houden. Het OLED-schermpje op de soundbar zorgt voor meer gebruikscomfort. Deze geeft in één oogopslag de statusinformatie van de soundbar weer.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony HT-S400 zal te koop zijn vanaf april voor 270 euro.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here