Nieuws

Remix-feature Adobe Premier Pro stemt muziek af op je beelden

Remix
Adobe Premier Pro heeft een nieuwe Remix-feature gekregen. De update laat je toe om de timing van je muziek af te laten stemmen op je beelden.

 

Video editing kan een hele klus zijn. Het is al een opgave om alle beelden goed gemonteerd te krijgen, laat staan muziek ook nog helemaal te laten overeenstemmen. De nieuwe Remix-feature van Adobe Premier Pro laat een AI de timing van je audio herbepalen. Uiteraard zal de AI niet alles tot in de puntjes regelen zoals jij dat wil, maar de suggesties voor de timing van audio zijn alvast een goede indicatie. Remix kan tijdbesparend gaan werken tijdens het monteren. 

Remix-feature en speech-to-text 

Het tweede luik van Adobe’s update bevat een optie om gesproken boodschappen om te zetten in tekst binnen Premier Pro. De softwarefabrikant laat weten dat speech-to-tekst-conversie nu offline beschikbaar is via downloadbare taalpakketen. De nieuwe transcripties zijn tot drie keer sneller op M1- en Core i9-systemen. 

Verder heeft Adobe nog een reeks optimalisaties doorgevoerd voor hardware. Zo kunnen Windows-gebruikers 10-bit HDR-video’s tot tien keer sneller exporteren met Intel- of NVIDIA-kaarten. De Block Dissolve- en Linear Wipe-effecten maken nu ook gebruik van GPU-acceleratie.  

Tot slot is de nieuwste versie van Adobe Premier Pro aangepast aan de notches van het 14- en 16-inchmodel van de nieuwste MacBook Pro. Hoewel Remix veruit de belangrijkste update is, zorgt de reeks toevoegingen voor een betere ervaring, zodat je je montages sneller op de wereld gezet krijgt. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business