Nieuws

Trust introduceert Callaz: compact TKL-gamingtoetsenbord 

Callaz
Trust heeft Callaz voorgesteld. Het mechanisch toetsenbord mikt met responsieve aanslagen op gamers die het graag compact houden.

Het GXT 834 Callaz-toetsenbord heeft een TKL-lay-out, ook wel bekend als een 80%-toetsenbord. Door zijn compacte design (het numpad rechts en bijhorende toetsen ontbreken), leek de tenkeyless-lay-out voor dit toetsenbord een logische keuze. Volgens marktonderzoeksbureau GfK geeft 20 procent van de pc-gamers de voorkeur aan een TKL-toetsenbord.

Ook het Callaz-bord neemt minder ruimte in op je bureau en gamers zijn minder snel geneigd om met hun muis tegen de rand van het toetsenbord te botsen. Naast de TKL-lay-out zijn ook mechanische toetsen een belangrijke trend in de game-industrie, aldus het onderzoek van GfK waar Trust zich op baseert. 

Callaz: TKL en mechanisch

Trusts GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard is uitgerust met responsieve mechanische Outemu-schakelaars, die goed zouden moeten zijn voor meer dan 50 miljoen toetsaanslagen. De metalen bodemplaat moet voor extra stevigheid zorgen tijdens intensieve gamesessies. 

Dit is het tweede compacte toetsenbord van Trust, na het GXT 833 Thado TKL Keyboard. Het is ook RGB-achtergrondverlicht in zes kleuren, met 20 modi van instelbaarheid in helderheid en snelehid. 11 Fn-mediakeys moeten voldoende opties bieden voor dagelijks gebruik. 

We kunnen binnenkort zelf aan de slag gaan met het GXT 834 Callaz TKL-toetsenbord van Trust en voorzien je graag van een uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business