Nieuws

Nothing stelt roadmap 2022 voor op 23 maart, inclusief smartphone?

Nothing Event The Truth
Nothing, het technologiebedrijf van OnePlus mede-oprichter Carl Pei, zal op 23 maart de roadmap voor 2022 voorstellen. Zit de Nothing smartphone er aan te komen?

Na de Nothing ear (1) draadloze oortjes die vorige zomer verschenen zijn, is het stil geweest rond Nothing. Officiëel dan toch, want de geruchtenmolen over een nieuwe smartphone draait op volle toeren. De eerste smartphone van het bedrijf zou er al snel zitten aan te komen en dat lijkt bevestigd te worden door een foto die EVLeaks op Twitter plaatste. Op het beeld is Carl Pei te zien terwijl hij een smartphone toont aan Cristiano R. Amon, de CEO van chipproducent Qualcomm. 

https://twitter.com/evleaks/status/1500833087948836873?s=20&t=yb6kkgWe46Ou-oQS7ltlKA

Nothing haalt 70 miljoen dollar op

Het zou al snel zijn dat Nothing een smartphone uitbrengt, maar aan fondsen ontbreekt het de start-up alvast niet. Het bedrijf maakt vandaag immers bekend dat het 70 miljoen dollar heeft opgehaald in een Series B financieringsronde, in samenwerking met EQT Ventures en C Ventures. Het extra budget zal volgens Nothing onder andere gebruikt worden om het ecosysteem van producten uit te breiden en dat specifiek in samenwerking met… Qualcomm en hun Snapdragon platform. Dat kan natuurlijk nog steeds betekenen dat er een laptop aan zit te komen, maar die kans is eerder klein gezien de achtergrond van Pei en de acquisitie van smartphoneproducent Essential begin 2021.

In totaal heeft Nothing nu 144 miljoen dollar ingezameld, waaronder 1,5 miljoen uit een eerste community investeringsronde. Deze was enorm populair en daarom zal er een volgende ronde worden aangekondigd tijdens het Nothing (event): The Truth dat plaatsvindt op 23 maart om 14u op nothing.tech.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business