Nieuws

Orange lanceert Android-decoders met VRT NU, VTM GO, Streamz en meer

Orange Android TV decoder 4K
Orange lanceert een nieuwe TV-decoder die gebaseerd is op Android TV. Apps als VRT NU en VTM GO zijn direct beschikbaar.

Nadat Orange Belgium de magische kaap van 400.000 convergente klanten rondde, lanceert het nu een nieuwe generatie van TV decoders op basis van Android TV en boordevol nieuwe features. Voorbeelden zijn de native apps van contentproviders zoals Amazon Prime Video en Streamz, Chromecast-mogelijkheden of een nieuwe cloud-tv-opnamedienst voor meerdere schermen.

Nieuwe Android-decoder van Orange

De nieuwe decoders van Orange Belgium zijn zoals vermeld gebaseerd op het Android TV-ecosysteem. Dat geeft de gebruiker directe toegang tot apps zoals VRT NU en RTBF Auvio, en dus ook tot de door hem gezochte content. Enkele van die native apps zijn vooraf geïnstalleerd en vereisen geen Google-account om ze te openen of te updaten.

Bovendien krijg je ook toegang tot Google Assistant via een microfoon in de afstandsbediening. Je zal ook gebruik kunnen maken van Android TV waardoor je ook andere apps zoals bijvoorbeeld YouTube of games zal kunnen installeren.

4K-beeld en Google Assistant

De nieuwe, hoogwaardige chipset in de decoder maakt het mogelijk om 4K content te kijken. Nieuw is ook dat opnames voortaan in de Orange cloud worden opgeslagen. Zo kunnen gebruikers van hetzelfde gezin hun opnames op eender welk toestel opvragen – op tv of via de Orange TV Plus-app (smartphone, tablet, web)

Bovendien krijgen klanten drie maanden gratis toegang tot de volledige catalogus van streamingdienst Streamz. Je kan hier alle TV-abonnementen van Orange terugvinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business