Nieuws

OnePlus 10 Pro vanaf 31 maart beschikbaar in België

OnePlus heeft eindelijk een definitieve datum geplakt op de internationale lancering van de OnePlus 10 Pro, en die is niet meer veraf.

Geduld is een schone deugd. En geduld moesten de OnePlus-fans dit jaar hebben voor de lancering van de OnePlus 10 Pro. Vandaag komt OnePlus eindelijk met een datum naar buiten voor de internationale lancering. Die zal plaatsvinden op donderdag 31 maart, om 16u om precies te zijn. We noteren het alvast in onze agenda.

Op zich wijkt de datum van de internationale lancering niet ver af van vroegere generaties. De OnePlus Pro 9 bijvoorbeeld lanceerde op 23 maart 2021. Maar dit jaar was de OnePlus 10 Pro al meer dan twee maanden beschikbaar in China. Het uitblijven van nieuws over wanneer de smartphone naar Europa zou komen deed de trouwe community net niet hun haren uittrekken. Tijdens MWC 2022 liet OnePlus vallen het vlaggenschip tegen eind maart internationaal te lanceren en die deadline zullen ze dus nog net halen.

oneplus 10 pro
De OnePlus 10 Pro was te bewonderen tijdens MWC 2022.

Hasselblad Camera for Mobile

Voor de OnePlus 10 Pro verlengde OnePlus zijn samenwerking met Hasselblad om de camera’s verder op te trekken naar vlaggenschipniveau. De Hasselblad Camera for Mobile zal nu al aan zijn tweede generatie toe zijn en dat legt de lat weer wat hoger. Hoe de camera’s presteerden, mochten we zelf al eens gaan uitproberen tijdens een workshop georganiseerd door de fabrikant. Benieuwd naar wat de camera’s allemaal kunnen. Je ontdekt het in onderstaand artikel:

Verder kan je van de OnePlus 10 Pro over de hele lijn vlaggenschipwaardige specificaties verwachten. We zijn wel erg benieuwd naar wat al dat moois ons zal moeten kosten. In China kost de versie met 8GB RAM en 128GB opslag omgerekend 663 euro en voor 12GB RAM en 256GB opslag betaal je daar 748 euro. De prijzen voor de Europese markt zouden hier wel hoger kunnen liggen. De OnePlus 9 Pro koste een flinke 899 euro toen hij een jaar geleden lanceerde (ondertussen kan je hem wel voor 699 euro oppikken). Een basismodel lijkt voorlopig nog niet op komst in de OnePlus 10-reeks.

OnePlus 10 Pro vanaf 31 maart beschikbaar

Exact 20 minuten na de lancering zal je het vlaggenschip al kunnen vooruitbestellen via de officiële webshop van OnePlus en Amazon. Je krijgt daar dan gratis een paar OnePlus Buds Pro bovenop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business