Nieuws

WhatsApp test bestanden delen tot 2GB bij kleine testgroep

Peiling in Whatsapp
De limiet vandaag is 100MB maar dat zou binnenkort wel eens kunnen veranderen. Uit een kleine testgroep blijkt dat WhatsApp ook grote bestanden accepteert.

Dat blijkt na de nieuwste release van WhatsApp beta voor iOS. Een kleine groep gebruikers in Argentinië heeft nu toegang tot features die het mogelijk maken om grotere bestanden via WhatsApp te gaan delen. Volgens Wabetainfo is het zelfs mogelijk om bestanden tot 2GB met elkaar te delen via de chatapp.

Grote bestanden in WhatsApp

Vandaag de dag kan je bestanden met elkaar delen in WhatsApp die een maximumgrootte van 100MB hebben. Die limiet zou in de nieuwste bètaversie voor sommige gebruikers zijn weggevallen. Zoals vermeld is de feature alleen maar beschikbaar in Argentinië voor een kleine groep gebruikers. Het is onduidelijk of de chatapplicatie van plan is om het delen van grote bestanden ook te gaan uitrollen in meerdere landen. De planning daarrond is ook niet duidelijk.

De eerste screenshots hiervan kwamen van iOS-toestellen, maar ook de bètaversie voor Android blijkt bestanden tot 2GB nu te accepteren bij de beperkte testgroep.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business