Nieuws

WhatsApp introduceert emoji-reacties

WhatsApp komt met nieuwe functie
Berichtendienst WhatsApp experimenteert met de mogelijkheid om gebruikers rechtstreeks op berichten te laten antwoorden met emoji’s.

Emoji-reacties zijn de meeste gebruikers niet meer echt vreemd. Het versturen van rechtstreekse reacties op berichten kennen we immers al van Facebook, Google, Instagram en Twitter. Het ziet ernaar uit dat ook WhatsApp binnenkort deze functie krijgt. Dat meldt techsite The Verge in een bericht. De feature dook eerst op in een bèta-versie van de Android-app. De kans bestaat dat we er dus niet lang meer op zullen moeten wachten.

WABetaInfo merkte de emoji-reacties als eerste op in de 2.22.8.3 bèta-versie voor Android-gebruikers. Gebruikers zullen in staat zijn om zes verschillende reacties te sturen, waaronder een duim omhoog, hartje, gevouwen handen en een lachende, verbaasde en huilende smiley.

Volgens The Verge ziet het er wel naar uit dat de functie ook onderweg is naar iOS-gebruikers en de desktop-apps van het platform. Wanneer de feature officieel verschijnt, is nog onduidelijk. Android lijkt de emoji-reacties in verschillende fases uit te rollen. We vermoeden dat het niet langer dan enkele weken zal duren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business