TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van een nieuwe elektrische DMC tot de Garmin Fenix 7 review en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Teufel Airy Sports TWS review: blijven deze wel zitten?

TechPulse ging aan de slag met de nieuwe Airy Sport TWS van het Duitse Teufel. Doorstaan deze earbuds onze loopsessies?

GM en Honda breiden hun partnerschap uit

Autofabrikanten General Motors en Honda kondigen aan hun partnerschap verder te zullen zetten voor de productie van betaalbare elektrische wagens.

Orange verhoogt prijzen vanaf 1 juni, behalve voor Love- en multikaart-klanten

Zoals voor alles zullen ook de prijzen bij Orange vanaf 1 juni stijgen. De meeste klanten zullen echter extra voordeel krijgen.

Neem een kijkje achter de schermen bij Tesla in Berlijn

Tesla gunt ons een unieke blik achter de schermen bij zijn Gigafabriek in Berlijn. Bekijk van dichtbij hoe een Tesla-wagen gemaakt wordt.

TechPoll: zou jij meer betalen voor 5G in je telecomabonnement?

Aan het begin van deze zomer zullen de 5 grootste mobiele providers in ons land gaan bieden op de 5G-frequenties. Zou jij er voor bijbetalen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here