Nieuws

Mobile Vikings werkt aan abonnement met vast internet

Mobile Vikings vast internet
"Eindelijk!" Zo kondigt Mobile Vikings de komst van vast internet-abonnementen aan. Early birds kunnen zich nu al inschrijven.

Mobile Vikings, de dochterprovider van Proximus, werkt aan abonnementen waarin het vast internet wil gaan aanbieden. De provider zal vanaf juni bij wijze van tests met deze abonnementen van start gaan. Wie al een abonnement bij de mobiele provider heeft vandaag zal meteen ook drie euro korting krijgen bij het afsluiten van een abonnement met vast internet.

Vast internet bij Mobile Vikings

Omdat de abonnementen nog in een testfase zitten zal het nog niet voor iedereen mogelijk zijn om klant te worden. Wie wil kan wel via de early bird voucher aan de slag, vanaf 14 juni kan je dan een abonnement afsluiten.

Het internet zal geleverd worden via de VDSL- en Fiber-lijnen van Proximus. Klanten zullen met Unlimited Fast Internet een maximale downloadsnelheid van 100Mbps kunnen behalen met 40Mbps upload. Wie voor het (vermoedelijk duurdere) Superfast Internet kiest zal 1Gbps download krijgen en 500Mbps upload. Het Superfast-abonnement zal wel alleen maar beschikbaar zijn voor klanten die op het fibernetwerk zitten. De prijzen van de abonnementen zijn nog niet bekend.

Afbeelding: Mobile Vikings.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business