Nieuws

Mobile Vikings lanceert eSIM voor abonnees

Mobile Vikings vast internet
© Mobile Vikings
Virtuele operator Mobile Vikings lanceert vandaag eSIM voor smartphones en 50% meer mobiele data voor bepaalde abonnementen.

Mobile Vikings brengt eSIM naar alle abonnees en geeft ook 50% extra mobiele data voor de tariefplannen van 10-, 12-en 20 euro.

Een eSIM (embedded SIM card) is functioneel een volwaardig alternatief voor de klassieke, plastic simkaart. De simkaart is geïntegreerd in het toestel en kan meerdere profielen bevatten. Dat maakt het mogelijk om verschillende telefoonnummers in één toestel te gebruiken. Ook overstappen naar een andere operator wordt écht een easy switch. Bovendien hoef je geen fysieke kaartjes los te peuteren met bijv. een paperclip. Ook Proximus, Telenet en Orange bieden al sinds enige tijd de digitale simkaart aan voor mobiele abonnementen.

Mobile Vikings eSIM

Bij Mobile Vikings kan een eSIM 100% online aangevraagd en geactiveerd worden. Dat kan tijdens de registratie van een nieuw abonnement of achteraf zonder meerkost. Bij die aanvraag moet je wel nakijken of je toestel compatibel is. Een Mobile Vikings-eSIM is verkrijgbaar in alle tariefplannen voor abonnementen.

Mobile Vikings blijft gebruiksgemak hoog in het vaandel dragen,” zegt Bart de Groote, CEO bij Mobile Vikings. “Een digitale simkaart is niet alleen in enkele minuten online aangevraagd én geactiveerd, gebruikers met een Dual SIM-toestel kunnen makkelijk een privé- en werknummer gescheiden houden en daar verschillende abonnementen aan koppelen. eSIM is bovendien een veel milieuvriendelijker alternatief: we verbruiken veel minder plastic, en alle processen rond verzending en transport vallen volledig weg. Zo verkleinen we drastisch onze ecologische voetafdruk.”

eSIMS zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Mobile Vikings. Voorlopig worden enkel smartphones ondersteund , wearables (bijv. de Apple Watch) nog niet. Meer details en de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van Mobile Vikings.

Verdubbeling mobiele data

Naast de eSIM lanceert Mobile Vikings vandaag een update aan een aantal abonnementen. De tariefplannen van € 10, 12 en 20 krijgen tot 50% extra mobiele data.

eSIM mobile vikings

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business