Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van vast internet bij Mobile Vikings tot 7 beveiligingstips voor je Android smartphone en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Elektrische Volkswagens zijn uitverkocht in Europa tot 2023

In Europa en de Verenigde Staten is de wachtrij bij Volkswagen opgeschoven naar 2023. Voor dit jaar is de autobouwer uitverkocht.

Paramount+ komt naar Europa, (voorlopig?) niet naar Benelux

Het streamingplatform Paramount+ gaat flink uitbreiden in Europa, maar lijkt onze streken voorlopig nog links te laten liggen.

Google zet YouTube Go definitief stop

Het bekende platform besloot om de lichte YouTube Go-app om video’s later mee te bekijken dit jaar nog volledig af te sluiten.

Hoe verwijder ik mijn Twitter-account definitief?

Ben je uitgekeken op Twitter of bezorgd om je privacy? Dan kan je jouw Twitter-account deactiveren en verwijderen. Hier lees je hoe je dat doet!

VRT NU beschikbaar voor Apple TV sinds vandaag

De VRT NU app is - na Android TV, Telenet en Proximus - eindelijk ook beschikbaar voor Apple TV en sinds vandaag beschikbaar in de App Store.

PS Plus: deze games kan je gratis spelen in mei 2022

Vanaf morgen 3 mei zijn er wel enkele games gratis te downloaden als je in bezit bent van een PS Plus-abonnement. Met deze maand o.a. FIFA 22.