Nieuws

Elektrische Lucid Air arriveert deze zomer in België en Nederland

Lucid Air België Nederland
De Amerikaanse Lucid Air komt binnenkort naar België en Nederland. De geduchte Tesla-rivaal komt in juni/juli naar Europa.

De Lucid Air, een nieuwe elektrische sedan uit Amerika met een actieradius tot meer dan 800km, zal deze zomer in Europa aan wal komen. Dat heeft het autobedrijf laten weten aan Autocar. Vanaf juni en juli zullen de eerste exemplaren geëxporteerd worden naar Europa en ook het Midden-Oosten. Lucid gaf ook aan dat landen als België en Nederland bij de gelukkigen zijn om de Lucid Air op hun wegen te mogen verwelkomen.

Lucid Air

De Amerikaanse EV is momenteel ook beschikbaar in verschillende versies. Lucid gaf niet mee welke modellen zullen opgestuurd worden. Zo kan je tussen de verschillende opties van de Air kiezen waardoor je een actieradius krijgt die tussen 653km en 837km ligt. In totaal kan je kiezen om de wagen te voorzien van meer dan 1000pk.

Lucid claimt namelijk ook dat zijn Air in ongeveer twintig minuten kan snelladen waardoor je dan alweer toegang krijgt tot ongeveer 483km actieradius. In Europa betaal je ongeveer 70.000 euro voor het basismodel.

Lucid Air

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business