TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van een nieuwe versie van Microsoft Outlook tot het leukste nieuws van Google I/O en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

TechPoll: ben jij voorstander van een digitale Europese identiteit? (EU Wallet)

Een digitale identiteit op je smartphone of PC. De Europese Unie werkt aan een digitale EU Wallet. Ben jij voor- of tegenstander?

Hoe Netflix de streamingoorlog (niet) overleeft

Netflix krijgt rake klappen. Abonnees haken af en de concurrentie blijft toenemen. Hoe kan Netflix overleven en zijn voortbestaan garanderen?

Android 13: datum & de leukste nieuwe features

De lancering van Android 13 komt stilaan dichterbij. Welke nieuwe features mogen we verwachten? Je leest het hier.

Rivian in vrije val: kan ‘de nieuwe Tesla’ het nog waarmaken?

De steile opmars van Rivian is tot een bruuske halt gekomen. Een logische terugval of is het wagenbedrijf te vroeg de hemel in geprezen?

Sony WH-1000XM5 officieel: Nieuw ontwerp, zelfde batterijduur

Sony kondigt vandaag de WH-1000XM5, de opvolger van één van de meest populaire noise-cancelling hoofdtelefoon op de markt.

Android Auto krijgt nieuw design met split screen

Android Auto gaat deze zomer een grote make-over krijgen. Een split screen-interface moet meer overzicht brengen.