Sennheiser Momentum 4 Wireless

Sennheiser komt deze zomer met de Momentum 4 Wireless. De audiogigant "lekt" nu zelf al enkele details uit over de nieuwe hoofdtelefoon.

Advertentie

Audiogigant Sennheiser komt vandaag zelf op de proppen met een reeks details over de nieuwe Momentum 4 Wireless hoofdtelefoon. De Momentum 4 zou volgens het merk een compleet nieuw design krijgen en een batterijduur van 60 uur.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Verder heeft de hoofdtelefoon een 42mm transducersysteem dat volgens Sennheiser voor een betere dynamiek en helderheid moet zorgen. Doordat de luidsprekers gekanteld zijn, wordt het geluid naar de voorzijde van de oren gekanaliseerd. Dat zou voor een natuurlijker geluid moeten zorgen.

Het design werd verder ook zo aangepast zodanig dat de Momentum 4 Wireless een betere akoestiek moet opleveren. De oorkussen zijn diepgevoerd en afgewerkt met kunstleer.

Prijs en beschikbaarheid

Meer details over de features van de nieuwe hoofdtelefoon zijn niet gekend. De Momentum 3 Wireless werd in 2019 op de markt gebracht. De opvolger zou volgens Sennheiser al beschikbaar zijn vanaf augustus. Ook de verkoopprijs is nog niet gekend.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here