Nieuws

Reageer op artikels van TechPulse met Disqus, zo werkt het

TechPulse x Disqus
Met één account kan je nu heel eenvoudig reageren op artikels. Zo werkt het.

Vanaf nu is het een stuk eenvoudiger om te reageren op artikels van TechPulse.be. Door de implementatie van Disqus kan je nu met één gratis account reageren op artikels, een melding ontvangen bij antwoord op een reactie en nog veel meer.

Heb je nog geen Disqus-account?

Het concept is heel eenvoudig: met je Disqus-account kan je al je reacties en antwoorden op één plaats beheren. Bovendien gebruiken honderden andere websites ook Disqus waardoor je niet voor elke website een apart account moet aanmaken.

Ben je het niet eens met een artikel? Heb je een andere ervaring of gedachte, wil je je kennis kwijt of geef je graag tips aan andere lezers of de redactie? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk met ons nieuwe reactiesysteem.

Reageer met woorden of met een emoji.

Hoe werkt het?

Maak op Disqus.com een account aan. Onderaan ieder artikel op TechPulse.be zie je de mogelijkheid om te reageren. Als je nog niet aangemeld bent, klik je eerst rechtsboven op Inloggen. Kies voor Disqus en log in met het account dat je hebt aangemaakt. Het is volledig gratis.

Het voordeel is dat je webbrowser je login blijft herkennen, je moet dus niet bij ieder bezoek op TechPulse.be aanmelden. Je kan TechPulse ook volgen op Disqus, artikels als favoriet aanduiden of een leuke emoji ?? aangeven bij artikels. Alles kan je bijhouden in je dashboard van je account.

Met de pijltjes naar boven en naar onder kan je reacties van andere lezers al dan niet ondersteunen. Wanneer lezers op jou reacties reageren kan je daar een melding voor instellen, het antwoord terugvinden op TechPulse.be of in het dashboard van Diqus.

Onderaan elk artikel zal je voortaan deze reactieblok tegenkomen.

NIEUW! Reageer nu onderaan op artikels van TechPulse met je Disqus-account of maak er eentje aan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business