Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Win de Cub Cadet robotmaaier & doe mee aan ons marktonderzoek. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Lynk & Co introduceert samen met Microsoft Teams voor in de auto

Als je binnenkort onderweg bent met je Lynk & Co 01 en je ontvangt plots een Teams-vergadering, schrik dan niet weg. Voortaan kan je ook in de wagen de audiovergadering volgen.

NordVPN review (2022): goede middenklasser met pit

NordVPN heeft een erg mooie en gebruiksvriendelijke interface. Dat verbergt niet dat de dienst duurder is dan gemiddeld.

Vakantieplannen? Zo moet je je coronacertificaat vernieuwen

In sommige Europese landen gelden nog coronaregels. Om vakantiestress te voorkomen kan je nu al je coronacertificaat vernieuwen.

Wat verandert een vierde provider voor telecom in België?

De intrede van Citymesh en Digi als vierde grote provider voor mobiele telecom verrast vriend en vijand. Wat mogen we van deze nieuwe speler verwachten?

IP-certificeringen: hoe water- en stofdicht zijn jouw toestellen?

IP-certificeringen: hoe werkt het, hoe lees je ze en hoe water- en stofdicht zijn jouw toestellen?