Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Win één van deze Google-producten & doe mee aan ons marktonderzoek. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Dealtip: Haal de Cowboy 3 in huis voor 1590 euro i.p.v. 2290 euro

De Belgische Cowboy 3 e-bike is tot en met 30 september in solden. Je kan deze elektrische fiets nu al kopen voor 1590 euro.

Microsoft Teams werkt nu volledig met Apple M1 en M2-chips

Na twee jaar non-native te hebben gedraaid op Apple M1 en M1 Mac's, krijgt Microsoft Teams nu eindelijk een update tot native ARM-app. De uitrol laat wel nog op zich wachten.

iPadOS 16 wordt uitgesteld tot oktober

iPadOS 16 wordt normaal gezien samen met iOS en macOS uitgerold dit najaar. Toch blijkt Apple meer tijd nodig te hebben voor iPadOS.

Belgische zonnewagen vertrekt naar Zuid-Afrika voor langste wedstrijd ooit

De zonnewagen van het Belgische Agoria Solar Team en het Nederlandse Brunel Solar Team zijn vertrokken naar Zuid-Afrika.

Amazon’s CO2-uitstoot nam vorig jaar op ‘drastische wijze’ toe

In plaats van een stap richting klimaatneutraliteit, liet Amazon zijn CO2-uitstoot vorig jaar verder toenemen. Over heel 2021 steeg de uitstoot van de webwinkelgigant met 18 procent.